Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mivel a borotválkozás minden férfit érintő tevékenység, így hatalmas az igény, hogy biztosítsuk számukra az ehhez tartozó, megfelelő készítményeket.

A borotvahab pontosan ezt az igényt elégíti ki és szinte elmaradhatatlan kelléke a napi rutinnak számító műveleteknek. A Bond borotvahab felhasználása rendkívül kiemelkedőnek bizonyult az elmúlt időszakban, így három új illat fejlesztése és sorozatgyártása mellett döntöttünk.

Az új illatok megegyeznek az eddig is forgalomban lévő Bond after shave illataival, így  a közkedvelt variánsok most borotvahab formájában is elérhetővé válnak.  Reményeink szerint nagy népszerűségnek fognak örvendeni az újdonságok a vásárlók körében. A jól ismert minőség, a kedvező árfekvés és a kivitelezés természetesen nem változik. Igyekszünk hűek maradni a fogyasztóink számára és fontosnak tartjuk, hogy termékfejlesztéssel kielégítsük az igényeiket.

Az újdonságok a következő fantázianeveket viselik:

.

SPORT

Fiatalos, lendületes, frissítő illat, mely egész napra energiával tölti fel az arcot a vitaminok és gyorsan felszívódó összetevők segítségével.

SECRET

A gyengéd, elegáns, stílusos férfi illata, aki ápoltságot és igényességet sugároz külső megjelenésével. A kíméletes összetevőkből álló hab segítségével tökéletesen simává varázsolja a bőr felszínét, ügyelve a bőrirritáció elkerülésére.

TOUCH

A magabiztos, határozott férfi illata, aki mindig tökéletesen hidratált és vonzó illatú. Bőrének tapintása kifogástalan és csábító, melyről a lágy hab használata gondoskodik.

A fenti illatok már az after shave-ek esetében is jól beváltak, ennek okán nem volt kérdéses, hogy hab formájában is érdemes kifejleszteni a termékeket. Az összetevők amellett, hogy ápolnak és hidratálnak, kíméletesen bánnak a bőrrel és a gyulladást is csökkentik az érzékeny arcfelületen.

A rendkívül krémes állagot most még inkább tökéletesítettük, így könnyen használható, kifogástalan terméket alkottunk.

Az újdonságok már elérhetőek, gyártásuk és minőségi fejlesztésük folyamatos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.