Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Idén is Bolognában jártunk!
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Bradoline group cégcsoport tagjaként a Florin Zrt. az idei évben is a magyar gyártók között jelen volt a március 14-18. között megrendezésre került nagy volumenű szépségipari szakmai kiállításon.

A Cosmoprof Bologna Európa és a világ legjelentősebb kozmetikai találkozója, ahol szépségápolási termékek gyártói mutatják be termékeiket, legújabb fejlesztéseiket. Hatalmas élmény volt a Florin csapatának idén is részt venni a szakmai rendezvényen.

A kiállítás rendkívül fontos esemény nálunk: kommunikációs és információs platformot biztosít, lehetőséget kínál, hogy újabb partnereket, együttműködéseket, barátságokat kössünk a világ távoli pontjairól érkezőkkel.

Minden évben örömmel megyünk Bolognába, azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacon versenyképes magyar kozmetikai vállalkozásként megmutassuk termékeinket és a különféle külföldi disztribútorok, nagykereskedelmi egységek figyelmébe ajánljuk.
Standunk nagyon népszerű és sikeres volt: közel 180 tárgyalást bonyolítottunk le, 50 különböző országból érkező érdeklődő partnerrel.
Vendégeink részletes és átfogó információkat kaptak a legújabb fejlesztéseinkről, trendekről, termékeinkről.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.