Florin: a gyártósor-város

A Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. egy 1957-ben, Szegeden alapított vállalat, ami a kezdetek óta 100%-ban magyar tulajdonban van és jelenleg közel 100 munkatársunk dolgozik nap, mint nap azért, hogy kiváló minőségű vegyi áru hagyja el a gyártósorunkat.

A Florin tevékenységének középpontjában a kozmetikai termékek, az aeroszolok és a fertőtlenítőszerek fejlesztése és gyártása áll. A gyártósoron hatalmas mennyiségű termék készül el a legkülönbözőbb terméktípusokból: kéz-, haj- és szájápolási termékek, háztartási tisztítószerek, fertőtlenítők.

Cégünk már a kezdetek óta kiemelt figyelmet szentel a környezet-tudatos gyártási technológiák kialakításának. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyártó soron készülő termékeink a lehető legkevesebb károsanyag-kibocsátás mellett készüljenek el és ahol lehetséges, újra hasznosított alapanyagokból dolgozunk.

1989-ben indítottuk be az aeroszol üzemünket, ahol a gyártási kapacitás megközelíti a 60 millió darabot évente. Ebben az üzemegységben készülnek többek között a Stylish hajlakkok, a Fitte, Fruisse és Charme női, valamint az Aelx és Bond férfi dezodorok, a Sana lábápoló spray-i, illetve az Unitox légy- és szúnyogirtói.

4 évvel később, 1993-ban indítottuk be a modern krémgyártó üzemünket, amely alkalmas akár gyógyhatású krémek (pl. visszérkrém) gyártására is. Ebben az üzemünkben az átlagos éves szintű gyártási mennyiség 10 millió darab. A gyártott krémek között megtalálhatóak többek között a Sana lábápoló krémek és a Fruisse ápolókrémek is.

Szakmai tapasztalataink és technikai felszereltségünk révén vállaljuk aeroszolok, krémek, tisztítószerek és fertőtlenítőszerek gyártását a megbízó márkaneve alatt, gyorsan, gazdaságosan, pontosan!

Az ISO 9001 szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával biztosított termékeink állandó magas minősége.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020