Sana termékek a Podowelt kiállításon!

A láb körmének és bőrének betegségei sok fejtörést okoznak a lábápolóknak. A probléma felismerésétől indulva, a kezelési folyamatokon túl, az otthoni utókezelésig nagyon összetett, különleges és megalapozott tudást igénylő területről van szó.

Ezen a területen rendkívül fontos a tudásátadás, a kompetenciák rögzítése, az orvosi és lábápolói szakterületek együttműködése.

Ennek apropóján került megrendezésre első alkalommal a Podowelt szakkiállítás, mely során professzorok és orvosok előadásai bővítették a téma tudásanyagát, valamint szakmai cégek bemutatóira került sor. És mint a téma elkötelezett híve a Sana is képviselte magát az eseményen.

A Sana lábápoló termékcsalád minden igényt kielégítő megoldást nyújt az üde, komfortos és egészséges lábak érzéséhez.

A természetes alapanyagokat tartalmazó termékek folyamatosan frissen, szárazan és puhán tartják lábait. A teafaolaj gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásával, a körömvirág és a kamilla nyugtató hatásával segíti elő a tiszta és egészséges bőr megőrzését. A hidratáló urea pedig gondoskodik a puha, rugalmas, repedezésmentes bőrről.

A széles választékú termékcsalád E vitamint és B5 provitamint tartalmazó tagját cukorbetegek is bátran használhatják. A praktikus és gyors megoldásokat kedvelőknek készült a 3:1 krém, amellyel a teljes lábápolás egy mozdulattal elvégezhető.

A termékek között mindent megtalál, ami a lábápoláshoz szükséges a hidratálástól a tiszta és szagtalan cipőkig, rendszeres használatával mindig magabiztosnak érezheti magát, bármerre is jár!

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020