Beauty & Style szépségipari kiállítás 2019

Október 18-20. között került megrendezésre az idei Beauty & Style kiállítás.
A 3 napos nemzetközi szépségkiállítás gazdag programsorozattal és neves kiállítók színes választékával várta az érdeklődőket.

A Hungexpo területén, 5900m2-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatták fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit. A látogatóknak testközelből, szakemberek tanácsadása mellett volt lehetőségük a különféle szolgáltatások, kezelési eljárások és termékek megismerésére.

Természetesen mi sem maradhattunk ki egy ilyen impozáns eseményből, a Florin standja is örömmel fogadta a szépségápolás iránt érdeklődő közönséget. Most kiemelten a BradoLife és Sana márkánk került előtérbe. Számos szépségiparban tevékenykedő fürkészte a standunkat, kéz-és bőrfertőtlenítő termékeink igazán népszerűek voltak a kozmetikusok, sminkesek körében.

Jól éreztük magunkat, jó volt konzultálni a szakmabeliekkel, beszélgetni a fogyasztókkal.
Nagyon fontosnak és hasznosnak tartjuk a vásárlói visszajelzéseket, ezért egy rövid kérdőív segítségével gyűjtöttük az észrevételeket.

Ezúton is köszönjük a közreműködést minden kérdőívet kitöltőnek. 🙂

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020