Florin Zrt.

A Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan is jól vizsgázott az ITM laborjában!

Arról már beszámoltunk Nektek, hogy a BradoLife kézfertőtlenítők és a BradoLife antibakteriális tusfürdő termékeink tökéletesen megfeleltek az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Élelmiszer és Vegyipari Laboratórium vizsgálatán. 2020 áprilisában az ITM összesen 69 féle kézfertőtlenítőt, antibakteriális szappant, folyékony szappant és tusfürdőt, felületfertőtlenítőt vettek górcső alá.

A 19 féle antibakteriális hatásúként árult szappan és tusfürdő közül négy folyékony szappan nem felelt a címkéjén leírtaknak. A laborvizsgálatban a Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan azonban kiválóan szerepelt!

100% kézmosás, 0% koronavírus

A koronavírus részecskéit egy ún. fehérjeköpeny veszi körbe, aminek a felületén fehérje képletek vannak, amik a terjedést segítik. Mindezt körbeveszi egy foszfolipid hártya, ami egy zsír természetű réteg, általában burokként említik. Ha ez megsérül, a vírusnak is annyi.

Tehát a legtökéletesebb védekezési mód a koronavírus ellen – a WHO szerint is – a rendszeres és alapos meleg vizes és szappanos kézmosás, mert a zsírokból felépülő burkot pillanatok alatt ártalmatlanítjuk a szappannal vagy az alkoholos kézfertőtlenítővel.

Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan a kórházi fertőtlenítésben

A Bradonett szappan egy fázisban tisztít és fertőtlenít, és nem hagyja kiszáradni a kezeket, mert bőrbarát tenzidet, és bőrvédő adalékot tartalmaz. Kiváló szennyoldó, még fehérjék és vér jelenlétében is hatékony védelmet nyújt, ezért jellemzően kórházi fertőtlenítéskor használják.

Alkalmazási területei:

Az ITM vizsgálata kizárólag a baktericid (baktériumölő) és fungicid (gombaölő) hatást vizsgálta! A Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan mindezek mellett szelektív virucid (burkos vírusokra), tuberkulocid (TBC-t okozó baktérium ellen védő) és algicid (algaölő) hatással is rendelkezik. 

Forrás: kormany.hu

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020