A Szeged.hu is ellátogatott hozzánk!

A koronavírus-járvány ideje alatt a Florin Zrt. megtízszerezte a kézfertőtlenítő-gyártását. „A Florin Zrt. vészhelyzet 99 napja alatt 4 millió darab fertőtlenítőszert állított elő, és összesen 1500 tonnányi fertőtlenítőszerrel járult hozzá a cég a védekezéshez.” – írja a Szeged.hu, akik stábjukkal a napokban meglátogatták a gyárat.

Hat hét alatt készült el a teljesen új 2000 négyzetméteres fertőtlenítőszer gyártó csarnokunk, amely segítségével a 15-szörösére növeltük kapacitásunkat. Akár napi 100-150 ezer darab fertőtlenítőszer gyártására is képesek vagyunk.

Az új gyártócsarnokban korszerű eszközök, főként automatizált gyártósorok dolgoznak majd, ahol egy nap leforgása alatt akár 100 ezer kis- és nagy kiszerelésű BradoLife fertőtlenítőszert képesek majd előállítani.

A Florin Zrt. a koronavírus-járvány időszakában fertőtlenítő termékeivel mindvégig ellátott egészségügyi intézményeket, szállított a MÁV-nak, a Volánnak, a BKV-nak, több köztisztasági cégnek és más közületi megrendelőknek, illetve kiskereskedelmi hálózatoknak is.

A vészhelyzet kihirdetése óta összesen 4 millió darab fertőtlenítésre használt eszközt gyártottunk.

A Szeged.hu teljes cikkét itt olvashatjátok el.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020