Nemzetközi érdeklődés a Dermaflora iránt

Az eurázsiai kozmetikai piac legnagyobb kereskedelmi platformján, a Beauty Eurasia kiállításon vett részt a Florin Isztambulban. A törökországi és külföldi szakemberek között egyetlen magyarként jelentős figyelem irányult a standunkra, ahol Rátóti Orsolya és Seres Rózsa várta az érdeklődőket.

A 2021. június 16-18. között megrendezésre kerülő expon elsősorban helyi cégek mutatkoztak be, összesen tízen regisztráltak más országból. A három nap során először a közel-keleti és afrikai, majd a török cégek képviselői keresték fel a kozmetikai és szépségipari kiállítókat.

A Dermaflora 0% termékcsalád több tekintetben is sikeresnek bizonyult, elsősorban a természetes összetevői miatt. Kiemelt érdeklődés övezte a stifteket, de a bérgyártással kapcsolatban is számos megkeresés érkezett.

A járványidőszak hónapjai a kozmetikai szektorra is hatással voltak, a boltok polcain elsősorban a fertőtlenítő szerek vették át a főszerepet. A 2021-es kiállításokon újult erővel mutathatják be a cégek a tavalyi fejlesztéseiket és építhetik kapcsolatrendszereiket, melynek lehetőségeit a Florin csapata teljes mértékben ki is aknáz.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020