Ismét megkapta a legjobb mentes termékek díját a Dermaflora 0%

Két díjat kapott a Dermaflora-márkacsalád a legjobb és leginnovatívabb mentes termékek versenyén. Ezúttal a For Him gél stick, valamint a tusfürdő és sampon nyerte el ezt az elismerést, így összesen már öt Dermaflora termék érdemelte ki a Mentes-M díjat.

Forrás: Store Insider

A Store Insider FMCG szaklap és kiadója, a PPH Media idén negyedik alkalommal rendezte meg a Minőségi Mentes Termékek versenyét, melynek ünnepélyes díjátadóját október 14-én tartották.

A bíráló bizottság az összetétel mellett megvizsgálta a pályázó termékek minőségét, textúráját, hasznosságát és a csomagolását, valamint az értékelés része volt az érzékszervi teszt is. A versenyre nevezők közül a 23 kategóriában 120 pályázat jutott be a döntőbe, és közülük 40 termék kapta meg a Mentes-M díjat.

A Dermaflora 0% termékcsalád idén a Drogéria kategóriában két díjat is nyert. A Bőr- és hajápolás férfiaknak alkategóriában nyert elismerést a For Him Intensity Natural Gel Stick, míg a Tisztálkodás alkategóriában a For Him Intensity Tusfürdő és Sampon.

A 2021-es versennyel immár ötre növekedett a Dermaflora 0% termékcsalád Mentes-M díjainak a száma:

  • Dermaflora Natural Cosmetics tusfürdő aloe vera
  • Dermaflora Natural Cosmetics deo stift aloe vera
  • Dermaflora Natural Cosmetics folyékony szappan aloe vera
  • Dermaflora 0 % For Him Intensity gél stift
  • Dermaflora 0 % For Him Intensity tusfürdő és sampon

Forrás: Store Insider

A pandémia nem fogta vissza a mentes termék iránti igényt sem az élelmiszereknél, sem a szépségápolásban. Az elmúlt évben tovább növekedett a mentes termékek száma, és a egyre több gyártó áll elő új fejlesztésekkel. Egyre elterjedtebbek az innovatív gyártástechnológiák, a fenntarthatósági törekvések, valamint a környezetbarát csomagolások. A Mentes-M díj ezeknek a termékeknek az elismeréséért született, és egyben iránytűje is szeretne lenne az ilyen készítményeket kereső vásárlóknak.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020