A „Családbarát hely” tanúsítvánnyal kitüntetett Florin az idei évben is családi napot szervezett a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, ahol közel 200 munkatárs és családtag együtt főzte a finomabbnál finomabb halászlevet.

7 bográcsban 100 kg pontyból készült a féltve őrzött családi receptek alapján a hallé, amellyel a munkatársak össze is tudták mérni főzőtudásukat. Kiss Ádám a győztes csapat főszakácsa elmondta, hogy a jó halétel elkészítésének titka a fűszerekben, valamint a szuper segítőkben rejlik.

A szegedi Partfürdőn felállított bográcsok mellett egész nap sült a mini kürtöskalács, a szilvás és lekváros bukta, szólt a zene, a gyerekek fociztak és tollasoztak, a munkatársak pedig kvíz kérdésekre válaszolhattak, mely az idén 65 éves Florin elmúlt hat évtizedének legérdekesebb pillanatait elevenítette fel játékos formában.

Barta Attila cégvezető a rendezvény kapcsán kiemelte: „Fontosnak tartom, hogy szegedi székhelyű cégként minden évben ott legyünk a Halászléfőző fesztiválon, ahol a dolgos hétköznapok után a munkatársaink a családtagjaikkal együtt közösen tudnak kikapcsolódni”.