Csongrád-Csanád megye TOP 100 vállalkozása között a Florin

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az idei évben is megrendezte a TOP 100 Gazdasági Konferenciát, amelyen bemutatták a térség gazdasági teljesítményét, illetve legjelentősebb vállalkozásaival foglalkozó TOP 100 kiadványt. Ennek a kiemelkedő társaságnak a tagja ismét a Florin Zrt.

Nagy öröm számunkra, hogy újra a legjobb teljesítményt nyújtó megyei vállalkozások között szerepel a Florin – mondta Barta Attila cégvezető. Kiemelte továbbá, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogy a munkájukkal inspirációt nyújtsanak másoknak is, hogy a céljaikat el tudják érni.

A térség legrangosabb gazdasági, társasági eseményén a TOP 100 kiadvány bemutatása mellett a vállalkozói szférát érintő legfontosabb és legégetőbb kérdések voltak terítéken, mint például az új állami beruházási politika, az energiaellátás biztonsága, a régiót érintő fejlesztések, vagy éppen az ország makrogazdasági kilátásai. A rendezvény üzleti közösségépítő networking esttel zárult, ahol a jelenlévő vállalkozók, cégvezetők, üzletemberek kötetlen formában erősíthették meg, illetve bővíthették kapcsolataikat.

Forrás: https://www.csmkik.hu/