Új generációs Alex termékcsalád

A népszerű és sokak által kedvelt Alex férfi kozmetikai termékcsalád megújult és kibővült!

A termékek dinamikusabb, fiatalosabb megjelenést, új csomagolást, új összetételt és divatos, stílusos, karakteres illatokat kaptak, így még nagyobb változatosságot biztosítanak a vásárlók számára. Az ExplorerFireball és Waterfall illatok már a teljes férfi kozmetikai termékcsaládban kaphatók. Először az új tusfürdők kerültek bevezetésre, amelyek E-vitamin golyócskákat tartalmaznak, hogy egyszerre táplálják és ápolják a bőrt és a hajat egyaránt. Speciális összetevőinek köszönhetően nemcsak dús habot képeznek és tartós, friss illatot biztosítanak, hanem védik is a hajat és a bőrt.
A tusfürdők után a borotvahabok és az after shave-ek is elkészültek, így egységes a termékkínálat.

Az új illatok

Waterfall

Rutinos férfiaknak, akik semmit nem bíznak a véletlenre. Izgalmas, friss illata felpezsdíti a testet és lelket egyaránt.

Fireball

Dinamikus, mozgalmas életet élő férfiaknak, akik számára a jól ápoltság elengedhetetlen. A Fireball termékek fűszeres illata egy élménnyé varázsolja az egész napot.

Explorer

Határozott férfiaknak, akik nem félnek a kihívásoktól. Az Explorer termékek pézsma és fa illata egész napra felüdülést nyújt.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020