Szakemberek jártak nálunk

modern mintaüzem

Szakembereknek mutattuk be az új gyárat a Modern Mintaüzem Program keretében.

Az érdeklődő laikusok után a szakemberek is megnézhették a Florin új gyárát a Modern Mintaüzemek program keretében.

November 24-én mintegy 20 cég képviselőit láthattuk vendégül, és mutathattuk be az elmúlt két évben kiépített technológiánkat, ipar 4.0-ás megoldásainkat egyetlen szegedi mintagyárként.

A tanulmányút programja hasonlított a Modern Gyárak Éjszakájának bemutatójához, ezúttal azonban a szakemberek számára legizgalmasabb területekre koncentráltunk.

Kiemelt figyelmet fordítottunk az automatizált berendezéseink, gépsoraink és a Manufacturing Execution System (MES) termelésirányítási rendszerünk ismertetésére.

Emellett természetesen a szakemberek végigkövethették a teljes gyártási folyamatot a bekeveréstől a kiszereléstől, megnézhették a fertőtlenítőszer és kozmetikai üzemet, krémkeverőt, aeroszolsort és a flakonfújó berendezést.

A Modern Mintaüzem Programot azzal a céllal valósítja meg az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, hogy a jó gyakorlatok, modern technológiák, ismeretek megismerésével segítsék a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások digitális és automatizációs fejlesztéseit.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek fejlesztései nyomán olyan nemcsak a szakértelmünkkel, hanem a létrehozott modern gyárunkkal is példát és ösztönzést adhatunk más vállalkozásoknak a fejlődésre, és segíthetjük is őket a legfejlettebb technológiák meghonosításával.

További cikkeink

BradoClub WC-olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020