Indítson velünk egy új márkát

A Florin Zrt. gyártásban szerzett több, mint 65 éves tapasztalatát saját kreatív és marketing csapattal erősíti, akiknek 30 éves szakmai tapasztalata van a márkaépítésben, design és kreatív koncepciók kivitelezésében. A profi szakembereinek és a kimagasló gyártási tudásnak a birtokában a Florin Zrt. végig kíséri és segíti az Ön vállalkozását, amennyiben új márka építésével szeretné új szintre emelni vállalkozását.

A márkáról

A fogyasztók ma már márkákat vásárolnak. A márkaépítés során jól bevált stratégiai eszközökkel létrehozzuk a szinergiákat, fogyasztói érzelmekre és logikus érvekre épülő és tökéletesen pozícionált márkáját. Professzionális termékfotókkal, arculati kézikönyvvel, POS eszközsablonokkal és értékesítés fókuszú márkaprezentációval segítjük bevételének növekedését. Anyagainkat online adjuk át, így bármikor elérhetőek és az Ön célországának nyelvére fordíthatóak.

A designról

A márkaépítés során logó, arculat és csomagolás tervezést, valamint egyesmarketing eszközhöz szükséges sablonok elkészítését vállalja a Florin Zrt. kreatív csapata. Az elkészült anyagokat szerkeszthető digitális formában az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, így szükség esetén bármikor használhatóak és célországnak megfelelő nyelvre fordíthatóak.

A termékről

Legyen szó új formuláról vagy már meglévő, bevált receptúráról a Florin Zrt. folyamatos támogatást biztosít termékei gyártása során. A kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően a legmodernebb laboratóriumi környezetben és a legkorszerűbb elemekkel felszerelt gyártósoron tud elkészülni új márkájának termékportfóliója.

A Florin Zrt. számos lehetőséget kínál az Ön vállalkozására szabva. Tapasztalt kreatív és marketing csapatuk segítségével megvalósíthatja elképzeléseit és terveit, legyen szó márkaépítésről, designról vagy termékfejlesztésről. A Florin Zrt. szakértői által biztosított támogatás és tudás segítségével lépést tarthat a piaci trendekkel és növelheti vállalkozása sikerét. Válassza a Florin Zrt. egyedi ajánlatát és vágjon bele saját márkájának építésébe még ma!

Kérjen visszahívást!

TERMÉKEINK

Aeroszol termékek

Aeroszol termékek

Dezodor termékek

Dezodor termékek

Krém/gél alapú termékek

KRÉM/GÉL TERMÉKEK

Folyékony termékek

FOLYÉKONY TERMÉKEK

Alkohol alapú termékek

ALKOHOL ALAPÚ TERMÉKEK

Por alapú termékek

POR ALAPÚ TERMÉKEK

A Florin Zrt. széles körű lehetőségeket és személyre szabott megoldásokat kínál az Ön vállalkozásának.

Márka és arculat

A célpiac, versenytársak és célcsoport megjelölését követpen létrehozzuk új márkáját és arculatát, valamint a kiválasztott termékek csomagolását.

REKLÁMOZZA A TERMÉKEKET

Eladást segítő marketing és értékesítői anyagokat adunk, ami még vonzóbbá teszi a termékeket a fogyasztók számára.

KEZDJE MEG AZ ÉRTÉKESÍTÉST

Adja el termékeinket üzletekben, online vagy személyesen!

VISSZAVÁRJUK

Töltse fel újból készleteit egy újabb rendelés leadásával.

KONZULTÁLJON SZAKÉRTŐNKKEL!

Konzultáljon szakértőinkkel, akik mélyreható iparági ismeretekkel rendelkeznek.
Tapasztalt csapatunk felkészült arra, hogy személyre szabott tanácsokkal és
stratégiákkal támogassa Önt az eredmények elérésében. Várjuk megkeresését!

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Rólunk mondták

Marton Piroska
Helia-D
Tovább olvasom
„Rendkívül fontos volt számunkra, hogy egy megbízható céggel kössünk kapcsolatot. A Florin Zrt. nem okozott csalódást, elégedett munkakapcsolat van köztünk, A jó kommunikációnak köszönhetően mindig mindenre találunk megoldást. Segítőkész, pontos cég, akivel az együttműködés kifogástalan.”
Pesti Tamás, tulajdonos
DNO Tattoo Kft.
Tovább olvasom
„A Florin céggel való együttműködésük még csak pár évre tekint vissza de ezen pár év alatt a tapasztalataim a hozzáértés a megoldásokban való gondolkodás és a rugalmasság ami jellemzi ezen céget. A minőség változatlanul tökéletes a cég pedig teljes mértékben megbízható és precíz öröm velük együtt dolgozni.”
Sápi János, tulajdonos
Fittland és Nuovo Derm Románia
Tovább olvasom
"Cégünk nevében szeretném kifejezni nagyraérétékelésemet az eddigi sikeres együttműködésért. Büszke vagyok arra, hogy a Florin csapatával együtt dolgozhatunk, céljaink elérése érdekében. A sikeres együttműködés folytatásába vetett bizalommal várjuk, hogy további projekteken, fejlesztéseken együtt dolgozhassunk."
Dr Argay Márton PhD
Ceralbin Kft.
Tovább olvasom
"Gyógyszerészként egy szakmailag nagyon jól felkészült csapattal tudok együtt dolgozni, emberileg pedig egy kedves és rugalmas partnert találtam a Florinban."