Brado disinfectants for 40 years

Történetünk

Florin Zrt.'s Szeged plant started manufacturing disinfectants with the brand name Brado almost 40 years ago, but this activity has never been more important than in the past one year.

A Florin jogelődjénél még a nyolcvanas években fejlesztették ki és kezdték el gyártani azokat a fertőtlenítőszereket, amelyeket a kórházakban és más egészségügyi intézményekben használtak.

A márkanév eredetének megfejtéséhez is vissza kell mennünk az időben, hiszen a Brado a fertőtlenítőszerek egyik akkori összetevőjének, a bradophen nevének rövidített, „becézett” változata.

Ezt az anyagot már nem használják a fertőtlenítőszerekhez, de a márka máig őrzi a nevét, és még sohasem volt olyan ismert és népszerű, mint manapság.

A már csaknem 40 éves múlttal a Florinnak van Magyarországon a legnagyobb tapasztalata ennek az egészségügy és járványidőszakban mindannyinknak számára létfontosságú terméknek a gyártásában.

Az egészségügyben dolgozók közül alighanem mindenki használt már Brado-termékeket, amelyek között kéz-, bőr-és felületfertőtlenítők ugyanúgy megtalálhatók, mint kézápolók és tisztítószerek.

Florin is currently one of the largest suppliers of these products for the domestic healthcare sector. The Brado range of disinfectants, with wide activity spectrum, short onset times, efficiency and reliability, is also popular outside the healthcare sector, having been developed primarily for institutional and production sector use.

Building on its extensive manufacturing and professional experience, Florin developed and started marketing the BradoLife range of professional disinfectants for the general public ten years ago. The aim was to ensure that products of the same quality as our disinfectants, which meet the highest hospital standards and regulations, could be used by anyone in their everyday life, whether at home or on the go.

A BradoLife termékcsaládban minden felhasználási helyzetre találnak megoldást a vásárlók. Az 50 milliliteres kiszerelésű fertőtlenítő gélt és a fertőtlenítőkendőt bárhová magunkkal vihetjük, a legkisebb táskában is könnyen elfér.

Otthon vagy a munkahelyen pedig ezeken felül használhatjuk az 500 milliliteres kézfertőtlenítő gélt, a fertőtlenítő folyékony szappant, valamint a kéz- és bőrfertőtlenítő sprayt is.

A BradoLife products elpusztítják a kórokozók 99,99 százalékát, vírusok, baktériumok és gombák ellen egyaránt hatásosak, a gélek alkoholtartalma meghaladja a 70 százalékot.

As part of the Brado product range, Florin now also produces surface disinfectant aerosols and disinfectant detergents under the BradoClub brand, in addition to hand sanitising gels and soaps, hand and skin disinfectant sprays.

A Florin a koronavírus-járvány alatt is folyamatosan fejlesztette a BradoLife termékeit annak érdekében, hogy a megnövekedett igényeket a lehető legszélesebb választékkal tudják kiszolgálni. Emellett a célunk, hogy a vásárlók minden élethelyzethez megtalálják a legpraktikusabb és leghatékonyabb fertőtlenítőszert.

A kereskedők és a vásárlók is keresik a megbízható termékeket és gyártókat, márpedig a Florin és a BradoLife mögött jelentős kapacitás, tapasztalt szakembergárda áll, és olyan fertőtlenítőszerek, amelyeket csaknem 40 éve használnak már a kórházakban.

Would you like to outsource manufacturing? Feel free to contact us!

Minden jog fenntartva © 2020

en_GBEnglish (UK)