5000 m2-es csarnokkal bővült a Florin

Pár hónap leforgása alatt készült el a Florin Zrt. új gyártócsarnoka, melyben új technológiákkal új terméktípusok gyártása kezdődött meg.

A Florin Zrt. szegedi üzemében csaknem 40 éve kezdődött el a Brado márkájú fertőtlenítőszerek gyártása, de ez a tevékenysége még sosem vált olyan fontossá, mint a koronavírus-járvány kitörése óta. A 2020 tavaszi kapacitásbővítés után, idén júniusra néhány hónap leforgása alatt elkészült egy 5000 m2-es új gyártócsarnok. A beruházás eredményeként a Florin rövid idő alatt nagymennyiségű fertőtlenítőszer előállítására képes, maga készítheti ehhez a flakonokat, új fertőtlenítő termékek gyártását kezdheti meg, és a szükséges alapanyagból is többet tud termelni

További cikkeink

Hálásak az egészségügyi dolgozók

Szeptember 15-17. között Balatonfüreden rendezték meg a XXIII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferenciát, melyen a Bradochem Kft. kiállítóként vett részt. A céget Simon-Czimer Kriszti és Hódi Reni képviselte. Az ő beszámolójukat olvashatják:

Elolvasom »

Ipar 4.0 a Florinnál: a MES szeme mindent lát

Az intelligens technológiák korát éljük: robotok, mesterséges intelligencia, 5G és kiterjesztett valóság. Ez a negyedik ipari forradalom, vagyis az Ipar 4.0, melynek keretében az „okos” eszközök érzékelnek, információkat szereznek, kommunikálnak és döntéseket hoznak. A fejlődés ez az útja a gyártási folyamatokban növeli a rugalmasságokat, egyszerűsíti a tömegtermelést, miközben a minőség változatlan marad. Napjainkban minél magasabb Ipar 4.0 szinten áll egy cég, annál optimálisabban tudja teljesíteni a globális digitális átalakulás követelményeit.

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar