A BradoLife az Agórán is kéznél volt!

A tatai Hotel Gottwaldban megrendezett szakmai konferencia több mint száz vállalatvezetője, FMCG szakembere a Florin termékeit használta a tökéletes kézfertőtlenítéshez. Az eseményen, amelyen a Magyar Termék védjegyrendszer 15 éves születésnapját is megünnepelték, számos nagy kereskedelemi lánc is képviseltette magát, így a BradoLife ismét „jó kezekbe került”.

További cikkeink

Hálásak az egészségügyi dolgozók

Szeptember 15-17. között Balatonfüreden rendezték meg a XXIII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferenciát, melyen a Bradochem Kft. kiállítóként vett részt. A céget Simon-Czimer Kriszti és Hódi Reni képviselte. Az ő beszámolójukat olvashatják:

Elolvasom »

Ipar 4.0 a Florinnál: a MES szeme mindent lát

Az intelligens technológiák korát éljük: robotok, mesterséges intelligencia, 5G és kiterjesztett valóság. Ez a negyedik ipari forradalom, vagyis az Ipar 4.0, melynek keretében az „okos” eszközök érzékelnek, információkat szereznek, kommunikálnak és döntéseket hoznak. A fejlődés ez az útja a gyártási folyamatokban növeli a rugalmasságokat, egyszerűsíti a tömegtermelést, miközben a minőség változatlan marad. Napjainkban minél magasabb Ipar 4.0 szinten áll egy cég, annál optimálisabban tudja teljesíteni a globális digitális átalakulás követelményeit.

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar