A Florin termékei meghódították az 1001 éjszaka világát

Első alkalommal vett részt a Florin Zrt. az Arab Health világkiállításon a Dubai Word Trade Centerben január 30. és február 2. között. Az eseményen 70 ország közel 3000 kiállítója volt jelen idén, ahol 9 szekcióban mutatkoztak be a legújabb technológiák és innovációk az eldobható termékek, az ortopédia, az egészségügyi és általános szolgáltatások, a képalkotás, az orvosi eszközök, az IT, a wellness és a megelőzés, valamint az infrastruktúra területén.

A kiállítás fontosságát mi sem bizonyítja jobban, hogy maga az Egyesült Arab Emírségek kormánya áll a teljes egészségügyi rendszer támogatása mellett. Kiemelt céljuk, hogy a régióban az orvostechnológiai cégek számára a partneri kapcsolatok létrehozásával könnyű hozzáférést és innovatív új technológiák alkalmazását biztosítsanak. Ez segít az egészségügyi kihívások kezelésében, és bemutatja a megvalósult legjobb kezdeményezéseket is.

Ezért is volt nagy jelentősége, hogy a 4 napos eseményen a Florin által gyártott Brado, BradolIfe, Sana és Dermaflora termékekkel több ezren találkozhattak. A rangos eseményen mindemellett közel 150 új kontaktot sikerült összegyűjteni, akiknek az érdeklődést felkeltették a Florin kiemelt termékei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.