A Műegyetemi Állásbörze kiállítóinak sorát erősítette a Florin

2022. március 22-23. között rendezték meg a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemen a Műegyetemi Állásbörzét, ahonnan a Florin sem hiányozhatott. HR-es kollégáink lelkesen meséltek a mérnöki vonalon, értékesítésen, marketing és PR-részlegen meghirdetett nyitott pozíciókról. A legnagyobb érdeklődés a vegyész- és minőségfejlesztési területek iránt mutatkozott – néhányan már a helyszínen kitöltötték a jelentkezési űrlapot.


Az eseményen összesen 142 kiállító vett részt. A két nap alatt több ezer látogató fordult meg a Műegyetem épületében, ahol nemcsak hallgatók és frissdiplomások, de tapasztalt munkavállalók is érdeklődtek a cégek által nyújtott lehetőségek iránt. A Florin standját a legtöbben a fehérgalléros munkákkal kapcsolatban keresték meg. A rendezvényen ugyanakkor nagy hangsúlyt kaptak a Florinnál elérhető szakmai gyakorlatok is.


A látogatók egészségéről BradoLife fertőtlenítő kendők kiosztásával gondoskodtunk, de standunknál Sana, Dermaflora 0% és Brado termékekkel is találkozhattak az érdeklődők.

További cikkeink

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar