BradoClub WC-Olaj

Eltűnő WC illatosítók és légfrissítők? Folyamatos tisztítás és az ezzel járó véget nem érő munka? Ehhez hasonló panaszokkal szembesültünk, amikor megfogalmazódott bennünk az, hogy megalkossuk a BradoClub WC-olajat.

Sana termékek

A Florin lábápoási márkája a Sana

A Florin lábápolási márkája a Sana. Tudd meg miért az otthoni lábápolás szakértője a Sana termékcsalád. Olvasd el cikkünket!

Mentsvár az Állatokért és a Környezetünkért Közhasznú alapítvány

Állatmenhelyet támogatott a Florin

Az állatok védelme manapság egyre inkább fontossá válik. Ez nincs másképp a Florin Zrt. esetében sem, hiszen a vállalat termék adománnyal támogatta a Mentsvár az Állatokért és a Környezetünkért Közhasznú alapítványt. Olvasd el cikkünket!


dermaflora menteskozmetikum

A Florin mentes kozmetikai márkája a Dermaflora

A Dermaflora 0% mentes kozmetikai termékcsalád garantáltan nem okoz irritációt, mesterséges összetevőktől mentes és hatékonyan ápolja a hámréteget. Olvasd el cikkünket!


bradolife fertőtlenítő gél

A Florin lakossági fertőtlenítőszer márkája a BradoLife

A BradoLife termékcsalád már régóta gondoskodik a lakossági fertőtlenítésről. De tudod, hol gyártják, és minek köszönheti sikerét? Olvasd el cikkünket!


Brado termékek

A Florin professzionális fertőtlenítőszer márkája a Brado

Biztosan Te is találkoztál már a Brado termékekkel a háziorvosodnál vagy más egészségügyi intézményben. De azt tudtad, hogy ez egy magyar márka, amit Szegeden fejlesztenek és gyártanak is?


Fertőtlenítés

Fertőtlenítés kisokos: Hogyan fertőtleníts hatékonyan otthon?

Otthonunk rendszeres tisztítása és fertőtlenítése nem csak a koronavírus járvány időszakában fontos. Segítségével hatékonyan fel tudjuk venni a versenyt a többi kórokozóval is, legyen az akár az influenza, vagy más fertőző betegség.


Tudtad, hogy ezeket a termékeket mind a Florin gyártja?

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen érzés lehet, ha van egy saját márkád? Esetleg van egy jó ötleted, de nincs elegendő kapacitásod arra, hogy megvalósítsd ezt? Olvasd el blogunkat.


gyári dolgozók

Mi az a bérgyártás?


Elgondolkoztál már azon, hogy vajon honnan érkeznek azok a termékek, amelyeket nap, mint nap látsz a boltok polcain? Esetleg kíváncsi vagy arra, hogy hol születnek meg táskád vagy háztartásod örökös lakói? Olvasd el blogunkat.


hu_HUMagyar