Bérgyártott termékek

Saját termékeink gyártása mellett neves cégek több ismert termékét is mi állítjuk elő bérmunkában. Megbízóink számára biztosítani tudjuk a gyors, pontosan és gazdaságos gyártást.

ultra-logo
wu2-logo
komfort-logo
General-fresh-logo
helia-d-logo

Mosogatóporok

Általános mosogató- és tisztítószer. Kitűnő és gazdaságos zsíroldószer, emulgeáló hatása kiváló. Kemény vízben is rendkívül hatékony. Az Ultra mosogatópor kiválóan alkalmas háztartási és ipari edények mosogatására, üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia- és PVC padló, ajtó- és ablakmosásra, zsírtalanításra, mosható festékkel festett fal tisztítására. Professzionális felhasználók részére és háztartásokban is egyaránt ajánlott. Kiszerelések: 500g, 1kg, 20kg zacskóban.

Kéztisztítók

Nagyhatású kéztisztító krém. A kéz redőiből, pórusaiból az olajos, zsíros fémport, rozsdát, grafitot tartalmazó szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítja. Különösen jól használható fém- és szerelőiparban. Fajták: Ultra Derm 150g/400g; Ultra Derm extra folyékony kéztisztító pumpás 500ml, Ultra Derm kézbalzsam extra 100ml.

Mosogatószerek

Az Ultra Daisy folyékony mosogatószer aktívan oldja és hatékonyan távolítja el a zsírt és egyéb szennyeződéseket. Alkalmas például a porcelán, üveg, fémedények és háztartási eszközök tisztítására. Fajta: Hypoallergén, 500 ml-es kiszerelésben.

Kézfertőtlenítő szerek

Fertőtlenítő hatású kéztisztítószer, mely alkalmas a kéz fertőtlenítő tisztítására háztartásokban, szociális és egészségügyi intézményekben, közterületi tisztálkodó helyiségekben és WC-ben, bevásárlóközpontokban, éttermekben, nagykonyhákon, élelmiszereket előállító és forgalmazó üzemekben. A mechanikai szennyeződéseken kívül az olajos, zsíros anyagokat is eltávolítja. Kellemes illatú készítmény, amely kézkímélő adalékot is tartalmaz. Ajánlott a professzionális felhasználók körében és a háztartásokban egyaránt. Hatásspektrum: baktericid. Kiszerelés: 500ml

WU2 a tradicionális magyar sampon márka mindenki számára. WU2 1000ml a piacvezető darab eladásban Magyarországon!

A WU2 samponok bőrbarát (PH 5.5) összetétele kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt. Összetevői növelik a haj rugalmasságát, kiemelik természetes fényét. Nagyfokú fogyasztói bizalom és tradíció jellemzi a magyar társadalom körében. Elnyerte a 2012 Magyar Márka elismerést. Kiszerelés: 100, 250, 1000ml

Nagy tradícióval rendelkező márka, mely praktikus megoldásokat kínál a háztartásokban felmerülő takarítási problémákra: bútorápoló, szőnyegtisztító, padlóápoló. Fékezett habzású, foszfátmentes, nagyhatású, mégis kíméletes termékek. Folttisztító hatásuk kiváló, a színeket élénkítik. Kiválóan használhatók a napi takarítás során

A General Fresh aerosol légfrissítők gondosan válogatott illatvariánsai hosszan tartó, kellemes illatot hagynak maguk után a helyiségben. A légfrissítő spray egy olyan termék, ami minden házban, lakásban és irodában jó szolgálatot tehet. Kiszerelések: 250 ml, 300 ml, 400 ml.

A Helia-D hazánk egyik legnagyobb múltú kozmetikai márkája, mely lassan 40 éve varázsolja szebbé a testet.

Fabulon Cool Breeze After Shave

Hűsít és felfrissít. Egy tiszta férfias illat. Érezze a frissességét a használat első pillanatától! Kiszerelés: 100 ml

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar