Saját gyártású termékeink

Most népszerű termékeink

Női kozmetikum

Dezodorok, tusfürdők, parfümök, körömlakklemosó, ajándékcsomagok

Férfi kozmetikum

After shave, borotvahab, dezodorok, tusfürdő, parfümök, ajándékcsomagok

Higiénia

Kéz- és bőrfertőtlenítők,  folyékony szappan, antibakteriális tusfürdők, tetűirtó termékek

Lábápolás

Lábápoló krémek, lábápoló sprayk, hintőpor, sarok- és talpreszelő készülék, visszérkrém

Hajápolás

Hajhab, hajlakk, hajpakolás, hajzselé, sampon

Háztartás

Tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, rovarirtó

Bérgyártott termékek

Saját termékeink gyártása mellett neves cégek több ismert termékét is mi állítjuk elő bérmunkában. Megbízóink számára biztosítani tudjuk a gyors, pontosan és gazdaságos gyártást.

ultra-logo
wu2-logo
komfort-logo
General-fresh-logo
helia-d-logo

Mosogatóporok

Általános mosogató- és tisztítószer. Kitűnő és gazdaságos zsíroldószer, emulgeáló hatása kiváló. Kemény vízben is rendkívül hatékony. Az Ultra mosogatópor kiválóan alkalmas háztartási és ipari edények mosogatására, üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia- és PVC padló, ajtó- és ablakmosásra, zsírtalanításra, mosható festékkel festett fal tisztítására. Professzionális felhasználók részére és háztartásokban is egyaránt ajánlott. Kiszerelések: 500g, 1kg, 20kg zacskóban.

Kéztisztítók

Nagyhatású kéztisztító krém. A kéz redőiből, pórusaiból az olajos, zsíros fémport, rozsdát, grafitot tartalmazó szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítja. Különösen jól használható fém- és szerelőiparban. Fajták: Ultra Derm 150g/400g; Ultra Derm extra folyékony kéztisztító pumpás 500ml, Ultra Derm kézbalzsam extra 100ml.

Mosogatószerek

Az Ultra Daisy folyékony mosogatószer aktívan oldja és hatékonyan távolítja el a zsírt és egyéb szennyeződéseket. Alkalmas például a porcelán, üveg, fémedények és háztartási eszközök tisztítására. Fajta: Hypoallergén, 500 ml-es kiszerelésben.

Kézfertőtlenítő szerek

Fertőtlenítő hatású kéztisztítószer, mely alkalmas a kéz fertőtlenítő tisztítására háztartásokban, szociális és egészségügyi intézményekben, közterületi tisztálkodó helyiségekben és WC-ben, bevásárlóközpontokban, éttermekben, nagykonyhákon, élelmiszereket előállító és forgalmazó üzemekben. A mechanikai szennyeződéseken kívül az olajos, zsíros anyagokat is eltávolítja. Kellemes illatú készítmény, amely kézkímélő adalékot is tartalmaz. Ajánlott a professzionális felhasználók körében és a háztartásokban egyaránt. Hatásspektrum: baktericid. Kiszerelés: 500ml

WU2 a tradicionális magyar sampon márka mindenki számára. WU2 1000ml a piacvezető darab eladásban Magyarországon!

A WU2 samponok bőrbarát (PH 5.5) összetétele kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt. Összetevői növelik a haj rugalmasságát, kiemelik természetes fényét. Nagyfokú fogyasztói bizalom és tradíció jellemzi a magyar társadalom körében. Elnyerte a 2012 Magyar Márka elismerést. Kiszerelés: 100, 250, 1000ml

Nagy tradícióval rendelkező márka, mely praktikus megoldásokat kínál a háztartásokban felmerülő takarítási problémákra: bútorápoló, szőnyegtisztító, padlóápoló. Fékezett habzású, foszfátmentes, nagyhatású, mégis kíméletes termékek. Folttisztító hatásuk kiváló, a színeket élénkítik. Kiválóan használhatók a napi takarítás során

A General Fresh aerosol légfrissítők gondosan válogatott illatvariánsai hosszan tartó, kellemes illatot hagynak maguk után a helyiségben. A légfrissítő spray egy olyan termék, ami minden házban, lakásban és irodában jó szolgálatot tehet. Kiszerelések: 250 ml, 300 ml, 400 ml.

A Helia-D hazánk egyik legnagyobb múltú kozmetikai márkája, mely lassan 40 éve varázsolja szebbé a testet.

Fabulon Cool Breeze After Shave

Hűsít és felfrissít. Egy tiszta férfias illat. Érezze a frissességét a használat első pillanatától! Kiszerelés: 100 ml

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar