Hálásak az egészségügyi dolgozók

Szeptember 15-17. között Balatonfüreden rendezték meg a XXIII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferenciát, melyen a Bradochem Kft. kiállítóként vett részt. A céget Simon-Czimer Kriszti és Hódi Reni képviselte. Az ő beszámolójukat olvashatják:

A standépítés és az ajándékcsomagok összekészítése miatt már előző nap kora délután a helyszínre érkeztünk. A standunk felállítása igazi csapatmunka volt, mivel a display állványhoz elfelejtettek összeszerelési útmutatót csomagolni.

Szerda reggel 9 órakor kezdetét vette a konferencia. Az első napon a hosszúra nyúlt előadások miatt kevés látogató érkezett hozzánk. Szerencsére így is sikerült kérdőívet kitöltetni a teremben lévőkkel, amit egy Bradochem-es ajándék szatyorral és kulaccsal köszöntünk meg. A kérdőívünkben kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen gyakran használják az egészségügyi dolgozók a Brado termékeket – melyek a Florin Zrt. szegedi gyárában készülnek – munkájuk során, valamint, hogy a termékek csomagolásával kapcsolatban milyen javaslatuk van. Számos pozitív visszajelzés érkezett a kórház igazgatóktól, higiénikusoktól, asszisztensektől; többször kiemelték, hogy mennyire hálásak nekünk, hiszen csak ránk számíthattak az elmúlt évben.

Csütörtökön és pénteken több szünetet biztosítottak a szervezők, így több ideje volt a konferencia résztvevőinek a kiállítók termékeivel ismerkedni. Egyértelműen látszódott, hogy a Bradochem és a Hand in Scan keltette fel leginkább a résztvevők figyelmét. Az ajándékcsomagok is nagy sikernek örvendtek, sokan jelentkeztek a kérdőívünk kitöltésére. A három nap alatt összesen 81-en válaszolták meg a kérdéssort, melynek feldolgozása már megkezdődött.

További cikkeink

Ismét a tv2 műsorában a Florin

Új műsor indult a tv2 csatornáján. A #Újraindulás című műsorban bemutatják, hogy a vírus alatt, hogyan fejlesztették a cégek a portfóliójukat, milyen támogatásokat kaptam az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. Az évad nemcsak reflektál a vírus alatti időszakra, hanem bemutatja, hogy kellő elszántsággal semmi nem állhat a magyar vállalkozások útjába.

Elolvasom »

A szlovéniai MOS-on vettünk részt

2021. szeptember 15-19. között került sor az 53. MOS-ra a szlovéniai Celjében. A Nemzetközi Kisiparos és Vállalkozói Vásáron először vett részt a Florin Zrt. a magyar kollektív stand egyik kiállítójaként.

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar