Ismét a tv2 műsorában a Florin

Új műsor indult a tv2 csatornáján. A #Újraindulás című műsorban bemutatják, hogy a vírus alatt, hogyan fejlesztették a cégek a portfóliójukat, milyen támogatásokat kaptam az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. Az évad nemcsak reflektál a vírus alatti időszakra, hanem bemutatja, hogy kellő elszántsággal semmi nem állhat a magyar vállalkozások útjába.

A 2021. szeptember 25-i adásban a Barta Attila, a Florin Zrt. cégvezetője elmondta, hogy a 2019-ben elkészült beruházási tervet fel kellett gyorsítani, így másfél év alatt zárul le az ötéves fejlesztési terv. A szegedi telephely bemutatása során a cégvezető felidézte, hogy a járvány egy év alatt 4 millió liter fertőtlenítőszer készült a szegedi gyárában, és 17 millió darab termék került a kórházakba, közintézményekbe, iskolákba, valamint a boltokba.

A teljes műsor ide kattintva érhető el, a Florin részéhez pedig ugorj a 14:50 perchez!

További cikkeink

A szlovéniai MOS-on vettünk részt

2021. szeptember 15-19. között került sor az 53. MOS-ra a szlovéniai Celjében. A Nemzetközi Kisiparos és Vállalkozói Vásáron először vett részt a Florin Zrt. a magyar kollektív stand egyik kiállítójaként.

Elolvasom »

Bolognában mutatkoztunk be

2021. szeptember 09-12. között került megrendezésre a Cosmofarma kiállítás Bolognában, melyen a Bradoline Group először vett részt. A nagyszabású eseményt több kiállítással egybekötve tartották meg a Bologna Fiere-ben.

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar