Közel félmillió fertőtlenítőszert szállítottunk az iskoláknak!

A biztonságos iskolakezdés érdekében  23 kamionnyi, vagyis 420 ezer db fertőtlenítőszert szállítottunk az iskoláknak a koronavírus elleni védekezéséhez. A fertőtlenítőszereket Budapesten és 17 megyében az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által kijelölt elosztóhelyeire szállították.

A Csongrád-Csanád megyei iskolák fenntartói a szegedi központunkban kapták meg a megrendelt termékeket, Bács-Kiskun megyében pedig a cégcsoport kecskeméti telephelyén. Az ÁEEK koordinálásával, a Katasztrófavédelem, a kormányhivatalok és a fuvarozó cégek összehangolt munkájának eredményeképpen még a tanévkezdés előtt sikerült feltölteni az iskolák fertőtlenítőszer készletét.

Fertőtlenítőszer bepakolása a Florin Zrt-nél

Több mint 200 tonnányi kézfertőtlenítőt és felület-fertőtlenítőszert szállítottunk le néhány nap alatt. Hatalmas logisztikai feladat volt ilyen nagy mennyiségű árut ilyen sok helyre eljuttatni ennyi idő alatt.

- Barta Attila, a Florin Zrt. cégvezetője

További cikkeink

Дезинфицирующее жидкое мыло «Bradonett» также хорошо зарекомендовало себя в лаборатории МИТ!

В апреле 2020 года МИТ проверило в общей сложности 69 видов дезинфицирующих средств для рук, антибактериального мыла, жидкого мыла и гелей для душа, а также средств для дезинфекции поверхностей.

Elolvasom »

В качестве участника самой престижной специализированной выставки индустрии красоты и косметики в мире!

Как и в предыдущие годы, ЗАО «Florin», входящее в группу компаний «Bradoline Group», в 2019 году присутствовала среди венгерских производителей на крупномасштабной выставке индустрии красоты, которая проходила с 14 по 18 марта.

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar
hu_HUMagyar en_GBEnglish (UK) ru_RUРусский