Már 9. alkalommal mutatta be termékeit a Florin Zrt. a Cosmoprof Világkiállításon

Több mint 70 ország közel 2700 kiállítója között  2 év után ismét részt vett  a Florin Zrt. Bolognában a  legjobb kiskereskedelmi illatszerek és kozmetikai termékek világkiállításán, a Cosmoprof-on.

A kiállításon a termékek széles skálája mutatkozott be, amelyek képesek megfelelni az egyre sokrétegűbb piaci igényeknek: innovatív és élvonalbeli termékek, bio vonzerővel rendelekző márkák, valamint csúcskategóriás készítmények.

Ezen termékkínálat között a Florin Zrt. kiemelten az általa gyártott Dermaflora 0% termékcsaládot ismertette meg, melyek nem tartalmaznak allergén anyagokat, helyettük természetes eredetű összetevőkből készülnek.

Az olaszországi expora kilátogatók ezek mellett találkozhattak még a cég legismertebb Brado- és BradoLife fertőtlenítő termékeivel, valamint az otthoni lábápolás szakértőjével, a Sana készítményekkel is.

A kiálltás sikerét mi sem bizonytja jobban, mint az, hogy mintegy 150-en érdeklődtek a Florin Zrt. által gyártott termékek iránt.

További cikkeink

Év gyára díj

Szegedi gyár lett az Év gyára

A szegedi székhelyű kozmetikai és háztartás-vegyipari termékeket gyártó Florin Zrt. az Év gyára projektverseny idei döntőjében két kategóriájában is az első helyen végzett. A gyár

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar