Krémet is keverhettek a Florinnál a Modern Gyárak Éjszakáján

Csaknem 150-en látogattak el a Modern Gyárak Éjszakáján az országos program szegedi helyszínére, a Florin Zrt. vadonatúj gyárába. A gyártási folyamatokkal szakértő vezetéssel megismerkedő érdeklődők maguk is kipróbálhatták, hogy készül egy kozmetikum, hiszen a látogatás során kikeverhették a saját krémjüket, amit aztán magukkal is vihettek.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében az idén ötödik alkalommal rendezték meg a Modern Gyárak Éjszakáját, amikor olyan üzemek is megnyitották a kapuikat a nagyközönség előtt, amelyekbe máskor a csak a dolgozók mehetnek be.

A szegedi Florin örömmel csatlakozott a programhoz, hiszen így lehetősége nyílt megmutatni az elmúlt két évben létrehozott új üzemét. Aki a járvány kitörése előtt járt utoljára a Kenyérgyári úti telephelyen, az most a kapuhoz érve okkal bizonytalanodik el és hiszi azt, hogy eltévesztette a házszámot. A 2020-ban és 2021-ben végrehajtott beruházások nyomán ugyanis teljesen új üzemcsarnokok nőttek ki a földből, és a régi irodaház is teljesen megújult.

A gyárlátogatás során a Florin szakemberei végigvezették a teljes gyártási folyamaton az érdeklődőket, akik így megismerhették, honnan látja el a járvány alatt az országot fertőtlenítőszerekkel, és hogyan készülnek a közismert és népszerű kozmetikai, testápolási termékei.

A látogatók a túra végén kitöltött kérdőívek tanúsága szerint nagyon érdekesnek találták a programot, hiszen 1-től 10-es skálán 9,75-ös átlagértéket adtak. A kapott információkat és a szervezők segítőkészségét is ugyanilyen magas pontszámokkal díjazták.

A Modern Gyárak Éjszakája a Florin számára jó lehetőség volt arra, hogy a látogatók jóhírét vigyék a korszerű üzemének, és ezzel a termékei használatához és a gyártásukban való részvételhez egyaránt kedvet kapjanak a Szegeden és környékén élők.  

További cikkeink

Modern Gyárak Éjszakája a Florinnál!

A Florinnál november 12-én megnézheted, honnan látják el a járvány alatt az országot fertőtlenítőszerekkel, és hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatóak minden otthon fürdőszoba polcán!

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar