Modern Gyárak Éjszakája a Florin Zrt.-nél!

A szegedi Florin Zrt. az elmúlt két év során jelentősen bővítette gyártókapacitását, két új üzemet is épített. A fejlesztések között szerepelnek automatizált rendszerek, új keverőtartályok, gyártósorok. A tisztateres üzemben kozmetikumok, a robbanásbiztos környezetben pedig alkoholtartalmú termékek és aeroszolok gyártása valósul meg. A látogatók megismerhetik, hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatók minden otthon fürdőszoba polcán.

A gyárlátogatás során kiderül, hogy az ötletekből hogyan születnek késztermékek. A látogatók megismerhetik, hogy egy egyszerűnek tűnő sampon gyártása mennyire összetett tud lenni nagyüzemi körülmények között. A túra során az is kiderül, hogy mitől olyan hatékonyak a közkedvelt Brado és BradoLife piacvezető termékei. A látogatásokra a cég izgalmas programokkal, meglepetésekkel készül.

A személyes látogatásokra a 6724 Szeged, Kenyérgyári út 17. cím alatt megtalálható telephelyen van lehetőség. A jelentkezés határideje: 2022.11.09. 12:00 óra.

Jelentkezés helye: https://www.moderngyarakejszakaja.hu/hu/article/florin2

A személyes gyárlátogatáson való részvétel biztonsági és egészségügyi feltételei közé tartozik a balesetvédelmi oktatáson való részvétel a program előtt. Fertőző betegség megléte esetén nem lehetséges a részvétel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.