Bemutatkozunk

Cégünket 1957-ben Szegeden alapítottuk, s a rendszerváltás óta Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. néven működünk, a kezdetek óta 100% magyar tulajdonban. Több mint 60 éve azon dolgozunk, hogy a legkorszerűbb kozmetikai és háztartási tisztítószerekkel segítsük az emberek életét, valamint modern és költséghatékony higiénés megoldásokkal könnyítsük a professzionális felhasználók munkáját.

Míg a kezdetekben szappant, hajolajat, valamint körömlakkot gyártottunk, mára már széles termékpalettát tudhatunk magunkénak. Hazánkban a legszélesebb gyártási kapacitással rendelkező háztartási, vegyi és kozmetikai termékeket gyártó cég a Florin. 

Termékkínálatunkban folyamatosan követjük a vásárlói igényeket, beleértve a legújabb hazai és nemzetközi irányzatokat, valamint technikai újításokat is. Utóbbiakról nagyszabású nemzetközi szépségipari kiállításokon is tájékozódunk, amelyeken rendszeresen részt veszünk kiállítóként.

 Ma már nem csak a hazai piacon, de számos európai és távolabbi országba is sikerrel értékesítjük termékeinket.

Saját termékeink gyártása mellett neves cégek több ismert termékét is a Florin állítja elő bérmunkában. Magas minőségi elvárásaik saját márkáink előállításánál is alapvető elvárásunkká váltak. Felkészültek vagyunk az egyszerű legyártástól a teljes termék mix összeállításáig.

szakteruleteink

4 fő területre szakosodtunk:

    • Alkohol bázisú termékek: fertőtlenítőszerek, borotválkozási szerek, parfümök
    • Hajtógázas termékek: dezodorok, légfrissítők, hajápolás
    • Natúr testápolási termékek: dezodorok, arcápolás, testápolók
    • Biocid termékek: fertőtlenítőszerek, rovarirtószerek

Tekintsd meg teljes kínálatunkat!

Cégünk elsődleges céljának tekinti a magas minőségű termékek előállítását, illetve szolgáltatások nyújtását, középpontban a vevők és vevői igények kielégítését. Ennek érdekében 1998-ban tanúsításra került az ISO 9001 minőségirányítási rendszerszabvány. >>Tanúsítványunkat itt tekintheted meg.<<

2022-ben külső tanúsító szervezet által tanúsításra került a Kozmetikumok helyes gyártási gyakorlatával foglalkozó szabvány is, az ISO 22716 (Útmutató a helyes gyártási gyakorlathoz. GMP). >>Tanúsítványunkat itt tekintheted meg.<<

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk profi, elismert szakemberek és lelkes fiatalok lendületes munkájának köszönhetően évről évre fejlődik és bővül.

Minőségpolitikánk

Cégünk célja a stabil megbízható működés és megalapozott növekedés, optimális nyereségszint mellett elérni, hogy egy magas piaci értékkel bíró gyártó és forgalmazó cég legyünk, amely a piacon elismert és mi büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk.

Víziónk

A közép-európai régióban, háztartási vegyiárut és kozmetikai termékeket forgalmazó cégek stratégiai partnerei vagyunk.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek ismertsége elismertsége és piaci részesedése magas.

Környezet- és egészségtudatosan, fenntarthatóan folyamatosan fejlődünk az élhető jövő megteremtéséért.

Mindenki számára elérhető ár-érték arányban kiváló termékekkel járulunk hozzá a személyi higiéniához, a családok ápolt és tiszta otthonához.

Munkavállalóinknak ösztönző közös célokat és kihívásokat állító munkahely vagyunk, mely megbecsülést, stabilitást, egyéni fejlődést biztosít.

Olyan objektív értékelési rendszerrel működünk, amely jutalmazza és elismeri a kiemelkedő teljesítményt.

Célunk

Olyan visszatérő vásárlói kör, amely a gyártott és forgalmazott termékek választékával, minőségével, áraival és a nyújtott szolgáltatásokkal elégedett.

Biztonságos és a jogszabályi követelményeknek megfelelő működés fenntartása.

Jó munkakörülmények, hosszútávon stabil munkahely, folyamatos fejlődési lehetőség.

Folyamatosan fejlődő, a kívánt eredményt megteremtő cég, melynek jó híre van a piacon.

A vezetőség elkötelezett a minőségirányítási rendszer hatékony működtetésére, szabályainak betartására és folyamatos fejlesztésére.

Céljainkat úgy kívánjuk elérni, hogy hatékony gazdálkodással mindenkor megfeleljünk a tulajdonosi elvárásoknak. Minden tevékenységünknél szem előtt tartjuk a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítását a beszállítóinkkal, partnereinkkel, valamint korrekt és etikus magatartást a piac egyéb szereplőivel.

Fejlesztés

Fejlesztési csoportunk intenzív innovációs tevékenységet folytat saját termékeinek folyamatos fejlesztése érdekében úgy, hogy a gazdaságos, minőségi módon gyártott termékek előállítása során folyamatosan szem előtt tartja a fenntarthatóság és környezettudatosság szempontjait.

A fejlesztési csoport törekszik arra, hogy a káros vegyszerek felhasználásának mellőzése, az újrahasznosítható csomagolóanyagok kiválasztása, valamint a hulladékképződés minimalizálása révén a gyártási folyamatokkal minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után.

A kozmetikai termékeken felül folyamatosan fejlődik a lakossági, valamint kórházi használatra szánt termékek palettája is: jelenleg több, mint 60 fajta fertőtlenítőszert gyártunk.

fejlesztes

A Florinnál saját termékeink fejlesztése mellett partnereinket is segíteni szeretnénk a kutatás és fejlesztési tevékenység elvállalásával. Hosszú távú együttműködés keretein belül partnereink részére fejlesztési csoportunk bármilyen kozmetikai termék vagy fertőtlenítőszer fejlesztését megvalósítja. A K+F tevékenység része természetesen a tanácsadás és a termék fejlesztésének, tervezésének támogatása egy tapasztalt, szakmailag magasan képzett kutató és vegyész gárda által.

A termékek gyártásához, forgalmazásához szükséges teszteléseket, a hatástani vizsgálatokat külső auditált szakmai intézetek végzik el, így is biztosítva garantáltan jó minőségű, az egészségre nem káros, funkcióját jól ellátó termékek kifejlesztését.

Kozmetikai termékeink gyártása az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásainak megfelelően történik, összhangban az ISO 22716:2008 Kozmetikumok helyes gyártási gyakorlatának (GMP) irányelveivel, valamint az EU irányelveivel. Gyártási folyamatainkat az SGS United Kingdom Ltd. minőségirányítási szakemberi ellenőrzik évi több napos auditok alakalmával.

Kozmetikai termékeink gyártása egy úgynevezett kozmetikai tisztateres térben történik, ahol kiemelten fontos a tisztaság a minőség megőrzése érdekében. Kozmetikai termékeinkhez minden esetben készül egy biztonsági kockázatelemzés (Margin of Safety), melyet a termékekre külön-külön elkészített termékinformációs dosszié tartalmaz. Ez a dokumentum formailag és tartalmilag is megfelel az ISO 9001:2015 szabvány előírásainak.

Az ISO rendszer egy másik alapkövetelménye a folyamatos ellenőrzés, mely kiterjed a beszállítóink folyamatos értékelésére, illetve munkatársainkat munkája is rendszeres időközökben értékelésre kerül, tovább fokozva a termékeink minőségét.

Kiszerveznéd a gyártási folyamatot? Fordulj hozzánk bizalommal!

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar