Szakembereknek mutattuk meg új gyárunkat a Modern Mintaüzem Programban

Az érdeklődő laikusok után a szakemberek is megnézhették a Florin új gyárát a Modern Mintaüzemek program keretében. November 24-én mintegy 20 cég képviselőit láthattuk vendégül, és mutathattuk be az elmúlt két évben kiépített technológiánkat, ipar 4.0-ás megoldásainkat egyetlen szegedi mintagyárként.

A tanulmányút programja hasonlított a Modern Gyárak Éjszakájának bemutatójához, ezúttal azonban a szakemberek számára legizgalmasabb területekre koncentráltunk. Kiemelt figyelmet fordítottunk az automatizált berendezéseink, gépsoraink és a Manufacturing Execution System (MES) termelésirányítási rendszerünk ismertetésére. Emellett természetesen a szakemberek végigkövethették a teljes gyártási folyamatot a bekeveréstől a kiszereléstől, megnézhették a fertőtlenítőszer és kozmetikai üzemet, krémkeverőt, aeroszolsort és a flakonfújó berendezést.

A Modern Mintaüzem Programot azzal a céllal valósítja meg az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, hogy a jó gyakorlatok, modern technológiák, ismeretek megismerésével segítsék a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások digitális és automatizációs fejlesztéseit.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek fejlesztései nyomán olyan nemcsak a szakértelmünkkel, hanem a létrehozott modern gyárunkkal is példát és ösztönzést adhatunk más vállalkozásoknak a fejlődésre, és segíthetjük is őket a legfejlettebb technológiák meghonosításával.

További cikkeink

Krémet is keverhettek a Florinnál a Modern Gyárak Éjszakáján

Csaknem 150-en látogattak el a Modern Gyárak Éjszakáján az országos program szegedi helyszínére, a Florin Zrt. vadonatúj gyárába. A gyártási folyamatokkal szakértő vezetéssel megismerkedő érdeklődők maguk is kipróbálhatták, hogy készül egy kozmetikum, hiszen a látogatás során kikeverhették a saját krémjüket, amit aztán magukkal is vihettek.

Elolvasom »

Modern Gyárak Éjszakája a Florinnál!

A Florinnál november 12-én megnézheted, honnan látják el a járvány alatt az országot fertőtlenítőszerekkel, és hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatóak minden otthon fürdőszoba polcán!

Elolvasom »

Adatvédelem

Impresszum

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar