Az ünnepek közeledtével a Bradoline cégcsoport tagjai is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a nehezebb gazdasági helyzet ellenére is támogassák azokat, akik leginkább rászorulnak arra. Így december hónapban az egész ország területén 7 szervezet számára közel 6000 darab – a cégcsoport áltál gyártott vagy forgalmazott – terméket juttatottak el adományként.

Az idei karácsonyi ünnepeket sok embertársunk különösen nehéz helyzetben várja: a megnövekedett energia- és élelmiszer árak miatt a legalapvetőbb kiadások is nehézkessé váltak. Ezért is döntöttek úgy a Bradoline cégcsoport tagjai, a Florin Zrt., a Malen Kft., a BradoChem Kft., az Agriment Kft. és a Chemitat Kft., hogy a korábbi évekhez hasonlóan most is adományokkal támogatják az olyan szervezeteket, akik nagyszámú rászorulóhoz jutnak el.

Tekintettel arra, hogy gyártóként és forgalmazóként széles szortimenttel rendelkeznek a cégek, próbáltak a legmegfelelőbb termékekkel hozzájárulni az adományok összeállításánál. Így többek között a saját gyártású Brado-BradoLife kéz- és felület fertőtlenítőket, Dermafora kozmetikai- és testápolási cikkeket, Chemitat háztartási- és vegyi árukat, továbbá a cégcsoport által forgalmazott tisztítószereket, gyermekápolási termékeket ajánlottak fel.

Barta Attila a Florin Zrt. cégvezetője az adományozásokkal kapcsolatban kiemelte: „A cégeket érintő gazdasági helyzet ellenére is fontosnak tartjuk a rászoruló emberek támogatását, remélve, ezzel is hozzá tudunk járulni, hogy a szeretet ünnepe mindenki számára szebb legyen!”