Brado fertőtlenítőszerek 40 éve

Történetünk

A Florin Zrt. szegedi üzemében csaknem 40 éve kezdődött el a Brado márkájú fertőtlenítőszerek gyártása, de ez a tevékenysége még sosem vált olyan fontossá, mint az elmúlt egy évben.

A Florin jogelődjénél még a nyolcvanas években fejlesztették ki és kezdték el gyártani azokat a fertőtlenítőszereket, amelyeket a kórházakban és más egészségügyi intézményekben használtak.

A márkanév eredetének megfejtéséhez is vissza kell mennünk az időben, hiszen a Brado a fertőtlenítőszerek egyik akkori összetevőjének, a bradophen nevének rövidített, „becézett” változata.

Ezt az anyagot már nem használják a fertőtlenítőszerekhez, de a márka máig őrzi a nevét, és még sohasem volt olyan ismert és népszerű, mint manapság.

A már csaknem 40 éves múlttal a Florinnak van Magyarországon a legnagyobb tapasztalata ennek az egészségügy és járványidőszakban mindannyinknak számára létfontosságú terméknek a gyártásában.

Az egészségügyben dolgozók közül alighanem mindenki használt már Brado-termékeket, amelyek között kéz-, bőr-és felületfertőtlenítők ugyanúgy megtalálhatók, mint kézápolók és tisztítószerek.

A Florin ezekből a termékekből jelenleg is az egyik legnagyobb ellátója a hazai egészségügyi intézményeknek. A széles hatásspektrumú, rövid behatási idejű, hatékony és megbízható Brado fertőtlenítőszer-család az egészségügyön kívül is népszerű, hiszen elsősorban intézményi és üzemi felhasználásra hozták létre.

A nagy gyártási és szakmai tapasztalatára alapozva a Florin tíz éve fejlesztette ki és kezdte el forgalmazni a professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot. Az volt a célja, hogy a legmagasabb, kórházi elvárásokat és előírásokat is kielégítő fertőtlenítőszereinkkel megegyező minőségű termékeket bárki használhassa a mindennapi életben, akár otthon vagy éppen útközben is.

A BradoLife termékcsaládban minden felhasználási helyzetre találnak megoldást a vásárlók. Az 50 milliliteres kiszerelésű fertőtlenítő gélt és a fertőtlenítőkendőt bárhová magunkkal vihetjük, a legkisebb táskában is könnyen elfér.

Otthon vagy a munkahelyen pedig ezeken felül használhatjuk az 500 milliliteres kézfertőtlenítő gélt, a fertőtlenítő folyékony szappant, valamint a kéz- és bőrfertőtlenítő sprayt is.

A Продукция «BradoLife» elpusztítják a kórokozók 99,99 százalékát, vírusok, baktériumok és gombák ellen egyaránt hatásosak, a gélek alkoholtartalma meghaladja a 70 százalékot.

A Brado-termékcsalád részeként a Florin a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kéz- és bőrfertőtlenítő sprayk mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő aeroszolokat és fertőtlenítő mosószert is készít.

A Florin a koronavírus-járvány alatt is folyamatosan fejlesztette a BradoLife termékeit annak érdekében, hogy a megnövekedett igényeket a lehető legszélesebb választékkal tudják kiszolgálni. Emellett a célunk, hogy a vásárlók minden élethelyzethez megtalálják a legpraktikusabb és leghatékonyabb fertőtlenítőszert.

A kereskedők és a vásárlók is keresik a megbízható termékeket és gyártókat, márpedig a Florin és a BradoLife mögött jelentős kapacitás, tapasztalt szakembergárda áll, és olyan fertőtlenítőszerek, amelyeket csaknem 40 éve használnak már a kórházakban.

Вы бы передали производственный процесс? Обращайтесь к нам, мы всегда рады вам помочь!

Minden jog fenntartva © 2020

ru_RUРусский