Cosmoprof 2023 – már egy évtizede a világ legnagyobbjai között a Florin

A Florin vezetése és értékesítési csapata 10. alkalommal vett részt a világ legnagyobb szépségipari szakkiállításán az olaszországi Bolognában. Az 54. alkalommal megrendezett Cosmoprof világkiállításon az idei évben közel 3000 kiállító és több mint 250.000 látogató volt jelen.

Barta Attila cégvezető a kiállítás kapcsán elmondta, hogy az idei 4 napos rendezvény a korábbiakhoz képest sokkal intenzívebb volt. Ugyanis idén már nem volt semmilyen korlátozás a beutazással kapcsolatban, így a világ minden tájáról érkeztek látogatók. „A Florin iránti érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a munkatársakkal napi átlag 60 mini tárgyalást tartottunk és közel 160 új kontaktot sikerült összegyűjteni, akik mind potenciális vásárlóink lehetnek a jövőben” – emelte ki Barta Attila.

Az eseményen való részvétel pozitív visszajelzést adott a Florin számára, hogy az általa gyártott termékek megállják a helyüket világviszonylatban is. Kiemelt érdeklődés mutatkozott a Dermaflora mentes kozmetikai termékcsalád, a SANA lábápolási termékek vagy éppen az újonnan bevezetett XXL kiszerelésű, gazdaságos kozmetikai termékek iránt. Mindemellett egyedülálló lehetőség volt a cég számára a kapcsolati hálózat bővítésére és a piac legújabb trendjeinek megismerésére.