Idén is nagy sikert aratott a Modern Gyárak Éjszakája

A 2023-ban Év Gyárának megválasztott Florin Zrt. negyedik alkalommal is megnyitotta kapuit a látogatók előtt november 10-én, a Modern Gyárak Éjszakáján!


Az eseménysorozat remek alkalom arra, hogy a fogyasztók a termékek mögé lássanak és saját szemükkel megtapasztalják, hogy milyen összetett is egy gyár működése, mennyire professzionális a gyártási technika és mennyi ember dolgozik, nap, mint nap azért, hogy a vásárlók professzionális termékekkel térjenek haza a boltokból. A gyárlátogatáson résztvevők végigkísérhették a teljes gyártási folyamatunkat az alapanyag és csomagolóanyag raktározástól kezdve, egészen a termékek fogyasztói csomagolásba való töltéséig.


A barátságtalan időjárás ellenére 147 fő vett részt a rendezvényen! Mint minden évben, most is remek kikapcsolódás volt minden korosztály számára. A program zárásaként pedig senkit sem engedtünk el anélkül, hogy előbb ne fogtuk volna be egy kis munkára. A résztvevők saját maguknak keverhettek ki krémet, az általuk kiválasztott illatban.