Ezek történtek mostanában...

Bolognában mutatkoztunk be

2021. szeptember 09-12. között került megrendezésre a Cosmofarma kiállítás Bolognában, melyen a Bradoline Group először vett részt. A nagyszabású eseményt több kiállítással egybekötve tartották meg a Bologna Fiere-ben.

Tovább olvasok »
Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia

Hálásak az egészségügyi dolgozók

Szeptember 15-17. között Balatonfüreden rendezték meg a XXIII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferenciát, melyen a Bradochem Kft. kiállítóként vett részt. A céget Simon-Czimer Kriszti és Hódi Reni képviselte. Az ő beszámolójukat olvashatják:

Tovább olvasok »

Ipar 4.0 a Florinnál: a MES szeme mindent lát

Az intelligens technológiák korát éljük: robotok, mesterséges intelligencia, 5G és kiterjesztett valóság. Ez a negyedik ipari forradalom, vagyis az Ipar 4.0, melynek keretében az „okos” eszközök érzékelnek, információkat szereznek, kommunikálnak és döntéseket hoznak. A fejlődés ez az útja a gyártási folyamatokban növeli a rugalmasságokat, egyszerűsíti a tömegtermelést, miközben a minőség változatlan marad. Napjainkban minél magasabb Ipar 4.0 szinten áll egy cég, annál optimálisabban tudja teljesíteni a globális digitális átalakulás követelményeit.

Tovább olvasok »

Nemzetközi érdeklődés a Dermaflora iránt

Az eurázsiai kozmetikai piac legnagyobb kereskedelmi platformján, a Beauty Eurasia kiállításon vett részt a Florin Isztambulban. A törökországi és külföldi szakemberek között egyetlen magyarként jelentős figyelem irányult a standunkra, ahol Rátóti Orsolya és Seres Rózsa várta az érdeklődőket.

Tovább olvasok »

Minden jog fenntartva © 2020

hu_HUMagyar