A Florin professzionális fertőtlenítőszer márkája a Brado

Több mint 60 éves múlt, rengeteg bevált és új termék, emellett rengeteg kihívás.

Ezekkel a szavakkal tudjuk a legjobban leírni a Florin történetét.

De mi az a pont, amely csaknem végig kísérte a Florin egész életét, és amely a pandémia időszaka alatt is egyfajta bástyaként állt a vállalat mellett?

A válasz a Brado professzionális termékcsalád. Lássuk miért olyan különleges ez a márka!

A márka, amely évtizedek óta a Florin szerves részét képezi

Biztosan Te is találkoztál már a Brado termékekkel a háziorvosodnál vagy más egészségügyi intézményben. De azt tudtad, hogy ez egy magyar márka, amit Szegeden fejlesztenek és gyártanak is?

A Brado termékek gyártása csaknem 40 éve kezdődött a Florin Szegeden található üzemében. De hol kezdődött ennek a régre nyúló márkának a története?

Kanyarodjunk vissza a 80-as évekbe! A divatforradalom, kisdobosok és az ikonikus zenék mellett a Florin Zrt. jogelődje is ebben az időszakban kezdte el a Brado termékek gyártását.

Kezdetben a termék egy bradophennek nevezett anyagot tartalmazott, innen a márka elnevezése. Ezt az összetevőt ma már nem használják fertőtlenítőszerekhez, azonban a Brado termékek továbbra is őrzik a nevét.

Utazva egy kicsit az időben térjünk át a 2020-as évek elejére. A pandémia időszaka még jobban kiemelte a fertőtlenítés fontosságát és ebben a Brado termékcsalád is nagyban kivette a részét.

Egy vállalkozás életében ritkán adatik olyan alkalom, amikor a társadalmi felelősségvállalást aktívan tudja gyakorolni. A Florin életében viszont ez a tevékenység kulcsfontosságú.

A koronavírus-járvány kitörése után ugyanis működésének sokkal nagyobb lett a tétje, mint más cégek esetében. Biztosítania kellett a vírusmentes környezetet és a biztonságos kórházi ellátást Magyarországon.

Ebben nyújtott nagy segítséget a Brado professzionális termékcsalád.

A fertőtlenítés szakértői

Jogosan mondhatjuk, hogy Magyarországon talán a Florinnak van a legnagyobb tapasztalata a fertőtlenítés terén. A járványidőszakban való helytállás, az egészségügy maradéktalan kiszolgálása, a hatalmas gyártókapacitás és a 40 éves gyártási tapasztalat mindenképpen feljogosítja a gyártót a „szakértő” cím viselésére.

Az egészségügyben dolgozók számára már biztosan nem idegen a Brado márka. Ezen kívül a Florin szortimentében megtalálhatók még:

  • kézápolók,
  • tisztító és vegyi termékek,
  • és kozmetikumok is.
Brado termékek

A Brado fertőtlenítő termékcsalád jelenleg is az egyik legnagyobb százalékban beszállított termékek a hazai egészségügyi és szociális intézményekbe.

A széles hatásspektrumú, rövid behatási idejű, hatékony és megbízható Brado fertőtlenítőszer család az egészségügyön kívül is népszerű, hiszen elsősorban intézményi és üzemi felhasználásra fejlesztették ki.

Ha legközelebb egészségügyi intézményben jársz és Brado termékkel találkozol, akkor tudhatod, hogy egy magas minőségű magyar terméket használsz.