A Florin lakossági fertőtlenítőszer márkája a BradoLife

Praktikus, gazdaságos és jó minőségű. Ez a 3 szó kiválóan jellemzi a BradoLife termékeket.

A koronavírus járvány leküzdésében kulcsszerepet játszó termékcsaláddal sok helyen találkozhatsz, akár a boltokban vagy a vendéglátóhelyeken. Sőt, az is lehet, hogy a Te táskában is éppen lapul egy BradoLife kézfertőtlenítő gél.

De azt tudod, hogy honnan érkeznek a kézfertőtlenítők a boltok polcaira vagy éppen a Te zsebedbe?

BradoLife fertőtlenítők története

A BradoLife fertőtlenítők már több mint 10 éve jelen vannak a piacon. A gyártó célja elsődlegesen az volt, hogy a kórházi fertőtlenítőszerek magas minőségét a lakosság számára is elérhetővé tegye.

A termékek fejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy egy

  • praktikus,
  • kiváló minőségű,
  • és gazdaságos termékcsaládot hozzanak létre.

De ki ez a titokzatos gyártó, aki mindezt megvalósította és ezzel rengeteg ember és háztartás életében biztosította a megfelelő kézhigiéniát és a kórokozómentes környezetet?

A válasz a Florin Zrt.

bradolife fertőtlenítő gél

A Florin és a BradoLife termékcsalád kapcsolata

A szegedi székhelyű Florin több mint 10 éve fejlesztette ki és kezdte el forgalmazni a Brado termékcsalád lakossági verzióját, a BradoLife családot.

A termékcsalád megalkotásánál a Florin törekedett arra, hogy minden helyzetben megoldást nyújthassanak a BradoLife termékek. A praktikusság jegyében alkották meg az egyik legnépszerűbb terméket, az 50 ml-es kézfertőtlenítő gélt, amelyet utazáskor könnyedén magunkkal vihetünk.

Legyen szó akár a BradoLife fertőtlenítő szappanokról vagy akár a kézfertőtlenítő gélekről, a termékcsalád mindegyik termékére egyaránt jellemző a kiváló minőség.

De ez miben mutatkozik meg? A termékekre egytől egyig jellemző, hogy:

  • Nem ragad
  • Nem szárít
  • Elpusztítja a kórokozók 99,99%-át.
florin gyár

Miért ilyen népszerűek a BradoLife termékek?

A Florin küldetése az volt, hogy egy, a lakossági felhasználás minden igényét kiszolgáló termékcsaládot hozzon létre a kórházi minőség megtartása mellett.

De hogyan elégíthet ki minden igényt egy termékcsalád? Hihetetlenül hangzik, mégis igaz.

A BradoLife termékek között találhatunk kézfertőtlenítő géleket, fertőtlenítő kendőket, fertőtlenítő folyékony szappanokat, de még légtérkezelő termékeket is.

Ahogy az látható, egy termékcsaládon belül megtalálható minden olyan termék, amellyel egy háztartásban biztosítható a kórokozómentes környezet.

Meglepő, de Magyarországon is rengeteg olyan hazai márka van, amely minőségében labdába tud rúgni a nagyobb nemzetközi márkákkal. Ilyen márka a Bradolife is.

Az előbbi állítást mi sem bizonyítaná jobban, mint, hogy a márka 2021-ben elnyerte a Magyar Brands díjat, mint kiváló magyar márka.

Ez az oka annak, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek a BradoLife termékek.