Orvosi kongresszusokon mutatkoztak be a Brado termékek

Az elmúlt időszakban kettő rangos hazai orvosi konferencián is részt vett a BradoChem Kft., a Brado professzionális kéz-, bőr- és felületfertőtlenítő termékek legnagyobb magyarországi forgalmazója.

A BradoChem Kft. küldetése, hogy átadva a tudást elősegítse a hazai infekciókontroll folyamatos fejlődését. Ennek jegyében vettek részt Mórahalmon a Magyar Gyermekonkológusok és Gyermekhematológusok Társaságának Tudományos Nyári Ülésén, mint bronz fokozató támogató. A rendezvényen jelen volt a termékcsalád kabalája, Brado professzor is, hogy játékos formában felhívja a figyelmet a helyes higiénés szokások mindennapos betartására.

A Magyar Kórházszövetség XXXIV. Kongresszusa az egyik legnagyobb egészségügyi rendezvény volt, ahol Siófokon három napon keresztül a magyar egészségügyben dolgozók minden fontos területet áttekintettek, és a megszerzett tapasztalatok, valamint a már megszületett elképzelések alapján új irányvonalakat jelöltek ki. A közel ötven kiállító között nagyon sokan érdeklődtek a Brado termékek iránt, valamint osztották meg jó tapasztalataikat azok az orvosok, akik már ez idáig is használták a fertőtlenítőszereket.

„A Brado professzionális termékcsaládnál egyszerre tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai színvonalat és a jelenlegi piaci árszinthez képest alacsonyabb árakat. Ennek magyarázata a mai világban egyre inkább felértékelődő hazai gyártásban és a közvetlen kereskedelmi képviseletben található” – mondta Barta Attila a Brado termékeket gyártó Florin vezetője a rendezvényen elért sikerrel kapcsolatban.