A Florin lábápolási márkája a SANA

A lábápolás fontossága megkérdőjelezhetetlen. A talp és a sarkak épp ugyanannyira igénylik a hidratálást és az ápolást, mint a kezek vagy az arc.

Épp ezért olyan fontos, hogy rendszeres időközönként fordítsunk megfelelő figyelmet lábunk ápolására. A Florin Zrt. korán felismerte, hogy ez mennyire fontos így megalkotta professzionális lábápolási márkáját, a SANA-t.

Miért fontos az otthoni lábápolás?

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut magunkra, és arra, hogy elegendő figyelmet fordítsunk lábunk ápolására, holott ez az a testrészünk, amely egész nap komoly igénybevételnek van kitéve.

Sokan úgy vannak vele, hogy télen, amikor zárt cipőben járunk elhanyagolható a lábak ápolása, pedig pont ez az az időszak, amikor a legnagyobb esélye van a gombás fertőzések, illetve a bőrkeményedés kialakulásának.

Ezek a problémák csak hosszas kezelések útján kezelhetők, amely időigényes és költséges folyamat.

Természetesen a legoptimálisabb az lenne, ha rendszeres időközönként járnánk pedikűrkezelésekre, de valljuk be, erre azért nehéz időt szakítani.

Itt jön képbe a Florin lábápolási márkája, a SANA, amellyel könnyedén elvégezhetjük a napi lábápolási teendőinket anélkül, hogy szakember segítségét vennénk igénybe.

Miért különleges a SANA?

A Florin célja az volt a SANA megalkotásánál, hogy egy olyan termékcsaládot hozzon létre, amely átfogó megoldást nyújt, az otthoni lábápolás szakértőjeként.

Legyen szó bőrkeményedésről, gombás fertőzésről, vagy akár cipőszagtalanításról a SANA szortimentben biztosan találni fogsz olyan terméket, amely megoldást nyújt a problémára.

A termékek rendkívül gazdagok növényi hatóanyagokban, így a természet erejével biztosítják az ápolt lábakat.

Sana termékek

Lássuk milyen gyógynövények képesek megóvni lábaid egészségét:

  • Borsmenta,
  • orvosi zsálya,
  • rozmaring
  • körömvirág,
  • kamilla,
  • és teafa.

Borsmenta

Serkenti a vérkeringést, mentol tartalma pedig hűsít, és segít fellépni a kellemetlen szagok ellen.

Orvosi zsálya

Antibakteriális és antimikrobiális tulajdonságai mellett kondicionálja a bőrt, izzadásgátló, bőrvédő, összehúzó és dezodoráló hatása is van.

Rozmaring

Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van, emellett serkenti a vérkeringést, késlelteti a sejtöregedést, és tovább gyorsítja számos bőrbetegség gyógyulását.

Körömvirág

Támogatja a szövetekben az érképződést, így a kezelt bőrfelületen fokozódik a vérkeringés, illetve a sebgyógyulás. Antioxidáns és szabadgyök megkötő karotinoidjai késleltetik a bőr öregedési folyamatait.

Kamilla

Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően segít a pattanások, a kiütések és egyéb bőrirritációk kezelésében. Támogatja a sebek gyógyulását, lassítja a bőr természetes öregedési folyamatait. Emellett gombaellenes és antibakteriális hatásáról is ismert.

Teafa

Csökkenti a gyulladást, a hajszálértágulatot, és a hajszálerekből a szövetekbe történő vérplazma kiáramlást, és bizonyított az antioxidáns hatása is. Antivirális, antibakteriális és gombaölő tulajdonsága is van.

Építsd be a lábápolást a mindennapjaidba! Válaszd Florin márkáját, a SANA-t, az otthoni lábápolás szakértőjét!