Hivatalosan is „Családbarát hellyé” vált a Florin

A vállalat számára nagy jelentőséggel bíró és egyben különleges elismerésben részesült Magyarország egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő háztartásvegyipari társasága, a Florin Zrt. A BradoLife fertőtlenítőszereiről ismert szegedi székhelyű vállalat immár hivatalosan is használhatja a „Családbarát hely” megnevezést. A szükséges kritériumokat ugyanis maradéktalanul teljesítették.  A vállalat azonban nem tervez megállni itt. Ezen a területen minél inkább szeretné a munkatársak igényeit teljesíteni. Egyöntetű vélemény a társaságon belül, hogy tartós és folyamatos növekedést tervező vállalat elképzelhetetlenül motivált és elkötelezett munkatársak nélkül, amelynek a stabil családi háttér az alapja.   

A Florin menedzsmentje számára régóta a működés egyik alapvető pillére a magas munkatársi elégedettség. E nélkül ugyanis képtelenség a fenntartható fejlődést biztosítani. Azoknál a társaságoknál, amelyeknél ez nincs fókuszban legfeljebb csak rövidtávú célokat tudnak kitűzni, mert  nincsenek meg a működés alapvető kritériumai a munkaerői oldalon. Éppen ezért különösen nagy öröm, hogy a társaság elnyerte a családbarát munkahely címet. Ezen a téren eddig megtett erőfeszítések eredményesek voltak.

„Mindez jó visszajelzés számunkra is, hogy képesek vagyunk válaszokat találni a megjelenő kihívásokra. Az elmúlt évek fejleményei, a pandémia a gazdasági nehézségek árnyéka ugyanis arra is rávilágítottak, hogy egy ilyen elismeréshez sokkal többre van szükség versenyképes fizetéseknél. A kérdést ennél mélyebben és átfogóbban kell megközelíteni. Csak az a dolgozó érezhet igazi elhivatottságot vállalata felé, aki kiegyensúlyozott hátországgal, családi háttérrel rendelkezik. A Florinnál éppen ezért gondoljuk úgy, hogy ha elégedett munkatársakat szeretnénk, akkor a családjuk jólétjével is törődnünk kell” – hangsúlyozta Barta Attila, a Florin Zrt. ügyvezető igazgatója.     

A bírálóbizottság a díj auditja során figyelembe vette, a Florin Zrt. elkötelezettségét a családbarát szemléletű működés iránt, valamint a szemlélet gyakorlatban való megvalósulását, és az azért tett intézkedéseket. Nagyra értékelték, hogy mind a szociális, mind az edukatív, mind pedig a well-being juttatások működnek a cégnél.