Őszi állásbörzéken vett részt a Florin

A Florin Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a jövő munkavállalóival megismertesse a céget, így az ősz folyamán 2 állásbörzén is részt vettek a vállalt a HR munkatársai. Az eseményeken több mint 100-an fordultak meg a standnál, ahol lehetőség volt a bepillantani egy gyártó cég mindennapjaiba.

A Családbarát munkahely tanúsítvánnyal rendelkező Florin filozófiája, hogy tartós és folyamatos növekedést tervező vállalat elképzelhetetlen motivált és elkötelezett munkatársak nélkül. Ennek elengedhetetlen része, hogy a munkavállalók folyamatosan képezzék magukat, amelyre a cég nagy hangsúlyt fektet.

Az érdeklődők visszajelzése alapján külön pozitívum, hogy ebben a globalizált világban már 65 éve létezik egy 100%-ban magyar vállalkozás, ahol mind a fehér galléros, mind a kék galléros munka lehetőségek és a szakmai gyakorlati helyek is megtalálhatóak. A legnagyobb érdeklődés a mérnöki, vegyész- és minőségfejlesztési területek iránt mutatkozott, amit mi sem bizonyított jobban, mint az, hogy néhányan már a helyszíneken ki is töltötték a jelentkezési űrlapot.