Ismét kinyitotta kapuit a Florin a Modern Gyárak Éjszakáján

Saját kézkrém keverésére is lehetőség nyílt a Modern Gyárak Éjszakáján a 65 éves Florin gyárában.

A tavalyi nagy sikert követően az idei évben is több mint 150-en voltak kíváncsiak a Business Superbrands díjas Florin Zrt. teljesen megújult szegedi gyárára a Modern Gyárak Éjszakája program keretében.

A rendezvény egyik leglátogatottabb gyára, a Florin Zrt. már harmadik alkalommal csatlakozott a Modern Gyárak Éjszakájához abból a célból, hogy bemutassa az elmúlt két év során bővített gyártókapacitását, a két új üzemét. A fejlesztések között szerepeltek automatizált rendszerek, új keverőtartályok, gyártósorok. A tisztateres üzemben kozmetikumok, a robbanásbiztos környezetben pedig alkoholtartalmú termékek és aeroszolok gyártása valósul meg. A látogatók megismerhették, hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatók minden otthon fürdőszobapolcán.

A gyárlátogatás során kiderült, hogy az ötletekből hogyan születnek késztermékek. A látogatók megismerhették, hogy egy egyszerűnek tűnő sampon gyártása mennyire összetett tud lenni nagyüzemi körülmények között. A túra során az is kiderült, hogy mitől olyan hatékonyak az Érték és Minőség nagydíjas Brado termékek, vagy a MagyarBrands díjjal kitüntetett BradoLife piacvezető készítmények. Mindezek mellett a látogatóknak lehetőségük volt saját kézkrémet is keverni, amelyet haza tudtak vinni.

Az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő országos programon az érdeklődők képet kaphatnak az országban működő kiemelkedő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat.